Johnny Depp, un monstru? Ce spun avocații (VIDEO)

Johnny Depp a fost transformat, din cauza consumului de droguri şi alcool, în „monstru”. O spun avocații lui Amber Heard, fosta soție a actorului. Ei  au descris în faţa unui tribunal american infernul trăit de actriţă, victima soţului ei.

Episoade de „furie” care se terminau cu agresiuni verbale, fizice şi sexuale: avocaţii lui Amber Heard au descris în faţa tribunalului american infernul pe care l-a trăit tânăra actriţă. Fostul cuplu se acuză reciproc de defăimare în acest proces din Fairfax, în apropiere de Washington, ce provine dintr-un articol publicat în The Washington Post din 2018.

Amber Heard se descrie aici drept o „victimă a violenţelor conjugale”, agresată de societate după ce a vorbit despre asta cu doi ani mai devreme. Dar avocaţii actorului din „Piraţii din Caraibe” denunţă acuzaţii false care au avut un efect „devastator” asupra carierei sale.

Amber Heard „iubea latura lui Johnny pe care o vedem în filme, carismatic, şarmant, generos, este omul de care s-a îndrăgostit”, a afirmat în faţa juraţilor avocata sa Elaine Bredehoft. „Din păcate, monstrul a apărut şi acest monstru apărea când bea sau consuma droguri”, a adăugat ea, evocând cocktail-uri de alcool, medicamente, cocaină, ecstasy şi ciuperci halucinogene.

Vânătăi, buze despicate, păr rupt

Johnny Depp avea în el „o enormă furie” care îl transforma în „demon” şi „în timpul acestor episoade de furie el o agresa verbal, psihic, fizic şi sexual” pe Amber Heard, a explicat Bredehoft. Ea a povestit mai multe scene de violenţe, în special în martie 2015 în Australia unde Johnny Depp filma a cincea parte din „Piraţii din Caraibe”.

Actriţa nu s-a despărţit niciodată de o trusă de machiaj pentru a-şi ascunde vânătăile de pe faţă, a spus avocatul care plănuieşte să arate juriului „fotografii şocante” cu „vânătăi, buze despicate, păr rupt”, a spus un alt avocat al actriţei, Ben Rottenborn.

Potrivit lui Benjamin Chew, Amber Heard şi-a acuzat soţul de violenţă în 2016 pentru a se răzbuna după decizia lui de a divorţa, potrivit deadline.com.

Martorii sunt parcă dintr-un film

Actorul a intentat procesul în statul Virginia, unde este tipărit The Washington Post şi unde cadrul legal este mai favorabil plângerilor de defăimare decât în ​​California, unde locuiesc cei doi actori.

Cei doi foşti soţi participă la proces, transmis în direct la televizor. Ar trebui să dureze câteva săptămâni, iar lista martorilor este demnă de marile filme de la Hollywood: miliardarul Elon Musk, actorii James Franco, Paul Bettany şi Ellen Barkin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...