Jubileul Reginei Elizabeth II: Spectacol celebru cu 500 de cai și 1.300 de artiști, printre care Tom Cruise și Helen Mirren

Regina Elizabeth II a fost aclamată, duminică seară, cu ocazia apariției sale la un spectacol ecvestru la Windsor, primul eveniment de amploare din șirul celor prilejuite de jubileul de platină, ce marchează 70 de ani de regalitate, scrie presa internațională.

Iubitoare de cai, regina în vârstă de 96 de ani, a apărut surâzătoare, deplasându-se cu ajutorul unui baston pe covorul roșu pentru a asista la spectacolul ”A Gallop Trough History”, care a reunit 500 de cai și 1.300 de artiști, printre care Tom Cruise și Helen Mirren.

De la problemele de sănătate din toamna anului trecut, care au impus o noapte de spitalizare și examene medicale, aparițiile publice ale reginei au fost restrânse.

Comentatorul spectacolului, Omid Djalili, i-a mulțumit reginei pentru că a ales să onoreze acest eveniment ceea ce nu s-a întâmplat la deschiderea lucrărilor Parlamentului, săptămâna trecută. Așa cum se știe, regina a fost reprezentată pentru prima dată de prințul moștenitor Charles, în vârstă de 73 de ani, în Parlament.  Din cauza dificultăților de deplasare și la recomandarea medicilor săi, regina a renunțat la rostirea tradiționalului discurs al tronului care marchează o nouă sesiune parlamentară.

Spectacolul de duminică seara se înscrie în cadrul Windsor Horse Show, prestigios concurs ecvestru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole