Jucătorii de la Rapid s-au reunit. Programul nou-promovatei în cantonamentul din Antalya

Douăzeci şi şapte de jucători au fost prezenţi, luni, la baza sportivă Electromagnetica din Capitală, la reunirea echipei Rapid. Lotul Rapidului pentru Antalya, cantonament în care se va pleca pe 5 ianuarie, nu cuprinde nicio noutate.

Cei cinci jucători trimişi la echipa a doua la finele anului trecut vor rămâne la Bucureşti, astfel că pentru completarea lotului până la 25 s-a apelat la fotbalişti foarte tineri de la echipa a doua a clubului.

Lotul Rapidului prezent la reunire pe 3 ianuarie 2022

PORTARI
Horațiu Moldovan, Virgil Drăghia, Valentin Mărgărit

FUNDAȘI
Cristian Săpunaru, Dragoș Grigore, Lucian Goge, Claudiu Belu, Junior Morais, Alex Dandea, Cristian Ignat, Alin Demici, Luca Florică

MIJLOCAȘI
Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Robert Stănici, Ștefan Pănoiu, Alexandru Ioniță II, Saifeddine Alami, Romario Moise, Albert Stahl, Rareș Ilie, Antonio Sefer, Cătălin Hlistei, Nicolae Carnat

ATACANȚI
Adrian Bălan, Younes Bnou Marzouk, Alexandru Despa

Program Rapid în cantonamentul din Antalya

Pe 5 ianuarie, delegația giuleșteană va merge în Lara, Antalya (Turcia) pentru 10 zile în care sunt programate şi trei jocuri de verificare.

8 ianuarie – meci împotriva unui adversar ce urmează a fi stabilit

11 ianuarie – meci împotriva lui Samsunspor, ocupanta locului 7 din liga a doua turcă

14 ianuarie – meci contra lui Raków Częstochowa, vicecampioana Poloniei și câștigătoarea Cupei și Supercupei Poloniei

Primul meci oficial al formaţiei giuleștene din 2022 este programat la 22 ianuarie, în deplasare, cu CS Universitatea Craiova, în cadrul etapei a 22-a a Ligii I. După 21 de etape, Rapid ocupă locul 7 în Liga 1, cu 32 de puncte, la egalitate cu CS Universitatea Craiova și cu Farul Constanța, ocupantele locurilor 5 și 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole