Judecători amenințați cu moartea, la Constanța! Un individ le-a transmis că îi va ”vâna” și nu va avea milă nici de familiile lor

Publicat: 19 feb. 2024, 19:33, de Filon Stan, în News , ? cititori
Judecători amenințați cu moartea, la Constanța! Un individ le-a transmis că îi va ”vâna” și nu va avea milă nici de familiile lor

Judecători amenințați la Constanța! Un bărbat a trimis e-mailuri de amenințare la adresa magistraților care nu au dat verdicte care au fost pe placul său, așa că i-a amenințat că îi va ”vâna” cu o armă de vănătoare! Ce l-a nemulțumit pe bărbat, dar și cum au reacționat autoritățile, vedeți în rândurile de mai jos.

Așadar, caz șocant la Constanța, acolo unde un bărbat a amenințat că își va face singur dreptate! Individul a amenințat prin intermediul unor e-mailuri mai mulți judecători ai Curții de Apel Constanța.

Bărbatul a amenințat patru judecători pentru a obţine hotărâri favorabile în urma cărora dorea să primească 100.000 de lei, daune morale, de la persoane cu care el se afla în litigiu.

Drept urmare, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat că individul respectiv a fost trimis în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni de ultraj judiciar.

„În perioada 02.09.2023 – 16.10.2023, prin intermediul unor mesaje trimise prin poşta electronică către adresa Curţii de Apel Constanţa, inculpatul D.D.I. a ameninţat cu acte de violenţă patru judecători, membri ai unor completuri ce aveau ori au avut spre soluţionare dosare civile privind cereri formulate de inculpat. În concret, inculpatul a afirmat că îi va judeca el pe judecători şi pe familiile lor, că nu va avea niciun fel de milă faţă de ei, că pedepsele pe care el le va aplica vor fi deosebit de aspre, că îi va vâna şi îi va face să simtă cel mai cumplit coşmar al lor, învederându-le că o armă de foc se poate procura cu uşurinţă”, au precizat procurorii.

Anchetatorii au menţionat că bărbatul „a acţionat în scopul de a-i intimida pe magistraţi şi de a-i constrânge să nu amâne cauzele sale, pentru a pronunţa cu celeritate hotărâri favorabile lui, în urma cărora el dorea să obţină suma de 100.000 de lei, cu titlul de daune morale, de la patru persoane cu care se afla în litigiu”. Individul respectiv a fost cercetat sub control judiciar.