Județul care trimite în Parlament doar senatori de la AUR

Niciun alt partid politic nu a obținut nici măcar un mandat de senator în județul Ialomița cu excepția AUR. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a obținut în județul Ialomița două mandate în Senat și unul în Camera Deputaților.

Intrarea în acestă formaţiune, în acestă mişcare a fost o erupţie, o necesitate şi o revoltă la adresa situaţiei actuale. Consider că trebuie să ne implicăm mai mult din partea oamenilor de rând, oamenilor simpli”, a declarat Rodica Boancă, senator ales AUR.

Adrian Costea, profesor de istorie, este al doilea senator AUR ales în Ialomița. Conform Digi24, acesta a mărturisit că nu ştie cum s-a trezit peste noapte senator.

„Eu am crezut că este doar o experienţă frumoasă din care voi avea de învăţat, nu mă aşteptam la vârsta asta, la 33 de ani, să ajung şi senator”, a spus Adrian Costea, senator AUR.

Alegerile parlamentare din județul Ialomița au fost câștigate de PSD, pe locul doi fiind PNL. Niciunul din aceste partide nu au câștigat locuri în Senatul României. AUR este singurul partid care a câștigat în acest județ mandate de senatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole