Jungla urbană a primăriței Clotilde Armand. Defrișare nocturnă la comandă în zona Piața Domenii-Cașin (Video)

Publicat: 23 mai 2024, 10:56, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Jungla urbană a primăriței Clotilde Armand. Defrișare nocturnă la comandă în zona Piața Domenii-Cașin (Video)

În zona centrală a Sectorul 1, condus încă de primărița USR, Clotilde Armand, mai exact la câțiva pași de Biserica Cașin, se „toaletează” copacii, la comandă, noaptea, pe ploaie, ca hoții.

Pe data de 25 aprilie 2024, pe strada Alexandru Constantinescu din Sectorul 1, s-a petrecut un eveniment desprins parcă dintr-un film cu gangsteri.

Trei „hingheri” silvici nocturni operează, în voie, noaptea în Sectorul 1

În jurul orelor 21.30, o dubă de culoare albă oprește în fața unei vile. Afară plouă mărunt și nici țipenie de om prin zonă, ci doar câteva mașini care trec de la Piața Domenii către Biserica Cașin.

La un moment dat, din dubă coboară doi indivizi „înarmați” cu drujbe și unul dintre ei începe să taie crengile unui stejar aflat în fața unei vile, iar celălalt le cară în dubă. Între timp, apare un al treilea personaj, cel care conduce duba, se uită la „opera” celor doi și dă niște indicații.

Imediat unul dintre drujbiști ia o scară de la dubă și o pune pe stejarul care fusese ciopârțit de la sol. Se urcă pe scară și începe să taie crengile stejaului care formau o coroană superbă. După ce termină ciopârțirea stejarului, unul dintre „drujbiștii” nocturni pune scara la loc pe dubă, iar altul strânge crengile tăiate și le pune în mașină.

Cei trei hingheri silvici își admiră opera de ciopârțire a stejarului, se urcă în dubă și pleacă nestingheriți către Biserica Cașin. Întreaga operațiune a durat circa șase minute.

Acest jaf nocturn e filmat de camerele de luat vederi (vezi filmul), dar, de aproape o lună de zile, nimeni de la Poliția Locală sau de la Primăria Sectorului 1 condusă de primărița USR Clotilde Armand nu s-a sincisit să-i caute pe drujbiștii nocturni care au hăcuit stejarul de pe strada Alexandru Constantinescu.

Dacă, în acea zonă centrală a Sectorului 1, bine luminată și cu camere de luat vederi, se întâmplă asemenea evenimente, oare cam ce se petrece la periferia sectorului păstorit încă de Clotilde Armand?