Juniorii români s-au calificat la cinci finale la Campionatele Europene de canotaj

Sportivii români s-au calificat, sâmbătă, în cinci finale la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Munchen (Germania).

Mihaela-Cosmina Dram şi Georgelia Stoica au câştigat seria a doua la dublu rame feminin cu cel mai bun timp din calificări (08:11.13).
La patru rame feminin, Elena-Maria Robitu, Daria-Ioana Dinulescu, Ancuţa-Adelina Ungurean şi Maria Guzran au câştigat cursa de culoar (07:40.01) cu un avans consistent.

Echipajul feminin de 8+1 feminin, compus din Mariana-Laura Dumitru, Ana-Maria Loghin, Elena-Andreea Cerbu, Petruţa-Ionela Popa, Elena Silvia Mocanu, Valentina Amalia Azoiţei, Alexndra-Georgiana Ruşcuţă, Victoria-Ştefania Petreanu şi Florentina-Georgiana Neculaeasa, au încheiat pe locul secund cursa preliminară (07:14.14), după Belarus (07:11.92).

La 8+1 masculin, Marian Ştefan Dunca, Constantin Emanuele Sterea, Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc, Andrei Hemen, Eduard Angel Moldovan, Gavril Dumbravă, Alexandru-Gabriel Şteţco, Cosmin Iulian Pleşescu, Cornel-Traian Ieremciuc au câştigat seria a doua cu al treilea timp din calificări (06:20.25).

Echipajul de patru vâsle feminin, alcătuit din Andreea-Fabiola Iorgovan, Elena-Diana Şuta, Ana-Maria Mătran şi Diana-Ionela Petian, a câştigat seria a doua, cu cel mai bun timp din calificări (07:06.77).

Alte trei echipaje vor evolua în recalificările de duminică.

La dublu rame masculin, Iliuţă-Leontin Nuţescu şi Andrei-Petrişor Axintoi, a câştigat seria a doua, cu cel mai bun timp din calificări (07:20.58).

Sportivii din barca de patru rame masculin, Petru Andrei Ciornei, Costi-Daniel Neagoe, Marius-Ionel Bodnar şi Andrei-Valentin Maliş, s-au impus în seria a doua, cu al treilea timp (06:48.86) din calificări.

Echipajul de patru vâsle masculin, compus din Ovidiu Cristian Badea, Alexandru Niţan, Petrisor-Darius Groza şi Alin Vasile Buzdugan, a ocupat locul patru în prima serie (06:37.15), iar apoi a ocupat locul secund în seria sa de recalificări (06:40.38).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...