Jurnalist lovit în sediul PNL Brăila de vicepreședintele partidului (video)

Un jurnalist de la cotidianul local Infobraila.ro a fost lovit, vineri seara, în sediul PNL Brăila, la finalul unei conferințe de presă. Agresorul este fostul consilier județean și vicepreședinte al PNL Brăila, Ovidiu Nechita.

La finalul conferinței de presă, jurnalistul Cătălin Iordache ar fi fost înjurat de Nechita, motiv pentru care i-a cerut explicații. În schimb, a primit o lovitură direct în față, după cum se poate vedea și pe înregistrarea video.  

Martori la incident, mai mulți ziariști și un membru PNL au intervenit pentru a detensiona situația.

Sesizată prin intermediul apelului de urgență, poliția a întocmit proces verbal. Conform datelor prezentate pe pagina proprie, ziarul Infobrăila și jurnalistul Cătălin Iordache se vor constitui parte vătămată, jurnalistul semnând actele premergătoare plângerii penale pentru lovire și alte violențe.

Nu este în regulă ce se întâmplă. Am o amețeală ușoară, dar constantă. În plus, mă doare foarte rău maxilarul.  Sper să nu fie ceva grav. După 30 de ani de meserie, nu te sperii de o înjurătură, dar să fii lovit brutal peste față, într-o conferință de presă, nu arată altceva decât că între PNL și Belarus, în privința comportamentului față de jurnaliști, există doar semnul egal”, a spus Iordache pentru infobraila.ro.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole