Jurnalistul rus Vladimir Solovyov, atac la liderii NATO

Un reporter BBC, Francis Scarr, care monitorizează presa de la Moscova, a distribuit pe Twitter un clip în care jurnalistul rus Vladimir Solovyov, despre care se spune că e apropiat și prieten cu Vladimir Putin, îi trece prin ciur și prin dârmon pe liderii NATO.

El spune că mai toți au ajuns acolo fără să fie aleși democratic de popoarele lor și nici nu reprezintă interesele acestora, comparativ cu liderul de la Kremlin pe care l-a ales o majoritate covârșitoare de cetățeni din Rusia.

„Sunteți oameni care nu reprezintă interesele națiunilor lor. De exemplu, Biden, despre a cărui alegere jumătate dintre americani nu cred că este legitimă, inclusiv Trump. Boris Johnson, care a fost ales printr-un sistem ciudat, că nu este deloc clar cine l-a ales… Scholz, comandat de nicăieri. Doar Macron a câștigat alegeri mai mult sau mai puțin corecte. Japonia… ei bine, au propriul lor sistem de alegere a liderilor. Mario Draghi, care a fost numit nu se știe de cine și în ce fel, spre deosebire de președintele nostru, Putin, care a fost ales de popor, într-un mod direct, evident, transparent și corect. Italienii îmi scriu să-mi spună că ei nu sunt împotriva lui Putin, nu este poporul italian împotrivă, ci guvernul ne disprețuiește. Italienii îl au pe Mario Draghi, Super Mario! Nu este chiar pro-America, dar și-a pierdut mințile.”

De asemenea, Solovyov a mai spus că nu rușii sunt dușmanii democrației și ai NATO, ci NATO e dușmanul rușilor. Nu este prima dată când jurnalistul rus Vladimir Solovyov face astfel de acuzații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...