Kadyrov trimite ajutoare rușilor în Ucraina

Liderul cecen Ramzan Kadyrov, aliat de nădejde al preşedintelui rus Vladimir Putin, a scris pe contul său de Telegram că a trimis o mie de voluntari în Ucraina.

Ei sunt conduși de unul dintre apropiații săi, Apti Alaudinov, și sunt „în drum pentru a participa la operațiunea specială pentru denazificarea și demilitarizarea Ucrainei”.

Kadyrov a adăugat că orice ordin ar da Kremlinul, recte Putin, pe câmpul de luptă „va fi dus la îndeplinire de băieţii noştri. Oricare ar fi el!”.

Și, de asemenea, că „Trupele Gărzii Ruse din Republica Cecenia, înarmate cu echipament de ultimă generaţie, uniforme, pregătite fizic, sunt decise să îndeplinească ordine, indiferent cât de complexe”. Temutul lider cecen mai crede că este „necesar să se treacă la măsuri de mai mare anvergură pentru a distruge naziştii şi teroriştii, pentru a elibera oraşele Ucrainei.

Volodimir Zelenski a pierdut contactul cu lumea, şi nu de ieri de azi, ci de multă vreme. Nu a guvernat, dar este guvernat de Occident”. Deși a înregistrat pierderi și e conștient că va mai înregistra, Kadyrov este convins că lupta lor, a Rusiei și a Ceceniei împotriva Ucrainei, va avea succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...