Kasparov: Putin nu va muri în propriul pat

Șahistul Gari Kasparov  a stat de vorbă jurnalistul Dmitri Ilici Gordon într-un  podcast pe Youtube, iar dialogul a adunat peste două milioane de vizualizări în primele 24 de ore.

Kasparov s-a amuzat pe seama președintelui Vladimir Putin. Acesta a postat pe Twitter un mesaj prin care explică semnificația literei „Z”, atribuită armatei ruse.

Kasparov a scris că litera „Z” anunță sfârșitul lui Putin deoarece este ultima literă a alfabetului.

„Adevărul. Așa cum spune gluma, Z este ultima literă a alfabetului și deci indică sfârșitul pentru Putin”, a scris Garry Kasparov pe contul său de Twitter.
Războiul din Ucraina va pune capăt „aurei lui Putin”

Gari Kasparov mai este de părere că războiul din Ucraina va pune capăt „aurei lui Putin”.  și că cel mai probabil scenariu este acela de a fi trădat din interior.

„Nu va muri în propriul său pat, ei bine, doar dacă este otrăvit în propriul său pat. Soarta lui este pecetluită, cred că cel mai sigur va acționa anturajul său atunci când situația va deveni critică. Probabilitatea acestui lucru pare cea mai mare dintre celelalte opțiuni.

Pentru Putin, nu există viață dincolo de această putere infinită. Această putere se bazează pe aura sa de invincibilitate și impunitate, iar războiul din Ucraina va pune capăt acestei aure”, a declarat Gari Kasparov în discuția cu Dmitri Gordon.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...