Kate Moss va lansa o colecție de bijuterii. „Eclectice și versatile”

Modelul britanic Kate Moss şi-a lansat prima colecţie de bijuterii, cu piese versatile, care se potrivesc atât ziua cât şi seara, scrie Vogue.

Valérie Messika, fiica lui André Messika, o figură importantă în comerţul internaţional cu diamante, nu a ezitat să colaboreze cu Kate Moss la crearea unei colecţii de bijuterii de lux.

Rezultatul a fost o propunere „eclectică şi cu diversitate controlată”, ce îşi propune să aducă un omagiu versatilităţii care transcende generaţiile şi stilurile, după cum se arată într-un comunicat al casei Messika. O propunere prin care creatoarea a dorit să apropie bijutierul de lumea modei în care se mişcă şi trăieşte, unde spaţiul şi culoarea şi ţinutele se inspiră din cultura „art deco”.

„La prima vedere, este foarte departe de bijuteriile noastre”, dar în acelaşi timp reprezintă un stimulent pentru a începe să creăm puncte de vedere diferite, care până la urmă converg spre acelaşi punct, arată comunicatul casei Messika, care precizează și că întreaga colecţie va avea peste o sută de piese.

Propunerea celor două femei creative se axează pe mişcarea pieselor, fluiditatea liniilor şi flexibilitatea bijuteriilor, care se unifică într-un limbaj unic – aur, diamante de diferite mărimi şi pietre semipreţioase.

Volumul supradimensionat şi designul inspirat din „art deco” sunt elementele ce caracterizează aceste piese din care nu lipsesc lanţuri mari, cercei, inele pentru trei degete, coliere strânse în jurul gâtului, brăţări pentru gleznă, cercei tip „ear cuff” sau broşe pentru pălării.

Totodată, din colaborarea celor două creatoare s-au născut brăţări şi podoabe ce par turnate pe piele, asemeni unor tatuaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...