Kaufland a deschis, în Voluntari, al 144-lea hipermarket din România

Publicat: 08 iul. 2021, 22:30, de Răzvan Zamfir, în ACTUALITATE , ? cititori
Kaufland a deschis, în Voluntari, al 144-lea hipermarket din România

Kaufland a deschis un magazin în Voluntari, ajungând la o rețea națională de 144 hipermarketuri. Prin această deschidere companie va crea peste 85 de locuri de muncă noi. Hipermarketul are o suprafață totală de peste 5.600 metri pătrați, dintre care peste 3.300 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Clienții vor beneficia de reduceri speciale și vor avea ocazia să stea de vorbă cu un chef, care va găti atât la raionul cu pește proaspăt, cât și la cel de carne proaspătă, oferind rețete și recomandări.

Programul de lucru va începe de la 6:30 și până la 23:00, de luni până sâmbătă, și de la 7:00 și până la 21:00 duminica.

Noul Kaufland din Voluntari dispune de o parcare cu 280 de locuri, dintre care 12 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți, având și rastele pentru biciclete. Magazinul este dotat și cu o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Hipermarketul este prevăzut cu 11 case de marcat standard, dintre care una dedicată persoanelor cu dizabilități.

Magazinul dispune de un raion cu pește proaspăt, raion extins de legume și fructe,  vitrină cu servire asistată – cu o lungime de 17,5 metri, pentru a acomoda o varietate mare de produse proaspete –  brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior, la punctul Grill, clienții sunt așteptați cu un meniu extins de mâncăruri gustoase gata preparate.

În galeria comercială, clienții au acces și la o cafenea, farmacie, magazin cu produse naturiste, magazin cu servicii de optică medicală și un punct GSM.