Kelemen Hunor: „Nu trebuie să ne panicăm, dar trebuie să ne pregătim mental!”

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat că nu se ştie cât va dura criza economică, însă consideră că aceasta se va adânci, motiv pentru care statul român trebuie să fie puternic pentru a putea interveni.

Nu ştim cât va dura criza economică. E greu de spus. Nu există om care să poată să spună cât va dura. În acest moment vedem că este o creştere a inflaţiei şi în zona euro şi în afara zonei euro, vedem că această criză economică se va adânci şi noi trebuie să ne pregătim statele. Statul puternic cu instituţii puternice trebuie să intervină. Pe de o parte trebuie să îi apărăm pe cetăţenii nevoiaşi, pe de altă parte economia trebuie susţinută. Şi acest lucru înseamnă să ne pregătim şi mental.

Hunor a mai adăugat că nu trebuie să ne panicăm, dar trebuie să ne pregătim mental şi trebuie să fim conştienţi că războiul, după pandemie, înseamnă criză economică. Sunt convins că vom reuşi să trecem cu bine şi cu pierderi puţine această perioadă”, a declarat Kelemen Hunor, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Cluj-Napoca, împreună cu ministrul Afacerilor Externe din Ungaria Szijjártó Péter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...