Kelly din Familia Bundy a supraviețuit unei boli grele. Apoi a descoperit altceva

Christina Applegate a dezvăluit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Cu mai bine de un deceniu în urmă, actrița cunoscută pentru rolul său din ”Familia Bundy” a dus o luptă crâncenă cu cancerul la sân, fiind nevoită să facă o dublă mastectomie pentru a se salva.

Într-o postare pe Twitter, Christina Applegate a anunțat că a primit diagnosticul de scleroză multiplă.

Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă (MS). A fost o călătorie ciudată. Dar am avut sprijinul câtorva oameni care ştiu că au aceeaşi afecţiune. A fost un drum greu. Dar, aşa cum toţi ştim, drumul merge mai departe. Cu excepţia cazului în care vreun tâmpit îl blochează”, a scris Christina Applegate pe contul său de Twitter.

În 2008, celebra actriță a primit un alt diagnostic teribil, cancer la sân. Pentru a se salva, aceasta a recurs la operația de mastectomie bilaterală, potrivit digifm.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...