KFC și-a deschis propriul hotel. Ce experiențe îți oferă

KFC și-a deschis propriul hotel, care se află la Londra. Rezervările se pot efectua începând cu data de 11 august, dar vorbim despre un hotel temporar!

Dacă ideea ta de concediu e să stai într-o cameră de hotel și să mănânci pui pe săturate, atunci hotelul deschis recent de KFC e exact ce îți doreai, potrivit The Independent. Acest hotel este visul oricărui iubitor de aripioare picante. Apartamentul în care ești cazat vine echipat cu un buton, pe care dacă apeși, primești faimoasele aripioare marca KFC, fără o limită impusă.

De asemenea, beneficiezi de o cameră de cinema privată, dar și de un tonomat de jocuri hot winger. Mai mult, oaspeții hotelului sunt aduși de la aeroport într-un Cadillac negru, numit Colonel-mobilul, după fondatorul KFC Colonelul Sanders.

Aluzie la cele 11 ierburi și arome

Designul camerei este realizat în stilul carateristic KFC, culorile roșu și alb fiind predominante, iar în decorațiunile camerei poate fi observat numărul 11. Aceasta este o aluzie la cele 11 ierburi și arome folosite în rețetele restaurantului.

Doritorii se vor putea caza doar pentru o noapte în hotelul Colonelului Sanders, deoarece un astfel de apartament este disponibil doar în perioada 18 – 29 august. Pentru o astfel de experiență, oaspeții vor scoate din buzunar nu mai puțin de 154 de dolari, adică 111 lire sterline.

Rezervările se pot efectua începând cu data de 11 august, iar veniturile obținute vor fi donate integral unor cauze caritabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...