Kia a prezentat câteva imagini cu viitorul EV6

Primul model electric Kia bazat pe platforma electrică globală modulară (E-GMP) se va numi EV6. Kia a prezentat oficial primele imagini schițate ale crossover-ului electric, care împarte baza tehnică, dar nu și designul cu Ioniq 5 al Hyundai.

Deși Kia se bazează și pe linii clare pentru EV6 (pentru care titlul anterior de lucru era Kia CV), elementele de design definitorii sunt mult mai dinamice și curbate decât cele ale Ioniq 5 recent prezentate de Hyundai, care se bazează pe un design distinct unghiular, cu accente retro. Grila radiatorului tipică a modelelor cu combustie internă Kia nu pare să fi fost transferată în lumea electrică și nici măcar luminile din spate nu amintesc de orice model Kia cunoscut.

Mașinile electrice Kia pe baza E-GMP nu vor fi doar independente ca design, ci și ca nume. Kia spune că numele modelelor viitoarelor mașini electrice independente ale mărcii vor începe cu prefixul EV, analog EV6, completat cu un număr corespunzător poziției vehiculului în gama de modele.

Kia nu a furnizat încă date tehnice cu privire la EV6 cu dezvăluirea numelui și a schiței proiectului. Cu toate acestea, Ioniq 5 ar trebui să ofere o sursă de indicii, deoarece se bazează pe aceeași platformă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...