Kievul, atacat cu rachete. Mai multe clădiri distruse, localnici evacuați

Mai multe explozii au avut loc duminică dimineață în districtul Shevchenko din Kiev. Mai multe clădiri rezidențiale au fost  avariate iar echipele de salvare evacuează oameni, a anunțat pe canalul său de Telegram primarul orașului Vitali Klitschko.

Klitschko a mai spus că două clădiri rezidențiale au fost avariate iar în prezent are loc salvarea și evacuarea rezidenților.

Conform localnicilor, ar fi vorba de patru explozii. Unii cetățeni raportează că, în urma exploziilor, au fost întrerupte serviciile de furnizare a curentului electric și a apei.

Anterior, navele rusești din Marea Neagră au tras șase rachete de croazieră în regiunea Lviv. Două dintre ele au fost doborâte de forțele de apărare aeriană, iar patru au lovit o unitate militară de pe teritoriul terenului de antrenament Yavoriv.

De asemenea, rușii au lansat un atac cu rachete asupra lui Nikolaev. Centrul de presă al Comandamentului Operațional „Sud” al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat că rachetele au lovit infrastructura portuară, zonele rezidențiale și zonele de recreere ale locuitorilor orașului.

În plus, de pe teritoriul Belarusului, rușii au tras 20 de rachete la Desna, în regiunea Cernăuți.

Rușii au tras alte 30 de rachete la Jytomyr și au lovit ținte militare din jurul orașului. În același timp, 10 rachete au fost doborâte la apropiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...