Kim Jong-un a slăbit și este de nerecunoscut. Oamenii suspectează că ar fi bolnav

Liderul nord-coreean, Kim Jong-un, pare să fi slăbit, potrivit unor fotografii recente în care a fost surprins.

Kim arată vizibil mai slab în imaginile publicate sâmbătă de mass-media de stat, potrivit agenției de știri Yonhap din Coreea de Sud, citată de The Guardian.

sursa: NK News

NK News, care a analizat fotografiile lui Kim făcute la sfârșitul săptămânii trecute, a apreciat că acesta pare să fi pierdut multe kilograme. Site-ul din Seul a publicat detalii din fotografii cu Kim, care ar avea 37 de ani, în care se vede că și-a strâns cureaua ceasului său preferat, în valoare de 12.000 de dolari.

Kim, care este un fumător înrăit, al cărui tată, Kim Jong-il, a murit din cauza unui presupus atac de cord în decembrie 2011, s-ar fi luptat cu probleme de sănătate din cauza greutății și al stilului său de viață, spun analiștii.

Sănătatea lui Kim este o sursă frecventă de speculații. În 2014, a dispărut din atenția publică aproape șase săptămâni, după care a apărut cu un baston. După câteva zile serviciile secrete din Coreea de Sud au spus că suferise o intervenție chirurgicală pentru eliminarea unui chist de la gleznă.

În primăvara anului trecut au apărut zvonuri că a suferit o operație pe cord și chiar că ar fi murit. Însă cea mai plauzibilă ipoteză este că liderul nord coreean s-a izolat timp de câteva săptămâni împreună cu familia, de teama COVID. El a apărut în public după aproximativ 3 săptămâni, într-o stare bună de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole