Kira Hagi, alături de Michelle Obama într-un serial Netflix

Fiica lui Gică Hagi, Kira Hagi, dublează vocea personajului Gofre din serialul Netflix adresat în primul rând copiilor, „Gofre şi Mochi”. În serial joacă şi Michelle Obama, soţia fostului preşedinte al SUA Barack Obama.

Dragi părinţi sau mătuşi sau unchi sau bunici, aţi aflat de «Gofre şi Mochi»? Este un serial pe @netflixro, iar eu ştiu de el pentru că m-am distrat teribil să dublez vocea lui Gofre. Aşa că nu mă deranjează, dacă asta e noua mea poreclă! E un serial educativ şi amuzant şi îl recomand şi adulţilor, e bine să nu uităm să fim copii!”, a postat Kira Hagi pe Facebook.

Gofre şi Mochi pornesc într-o aventură culinară prin lume pentru a deveni bucătari. Cu ajutorul doamnei Obama, Gofre şi Mochi colindă prin lume, învăţând tot ce pot despre diferite mâncăruri şi culturi!”, este mesajul Netflix.

Hotărâtă să urmeze în viaţă o carieră artistică, Kira Hagi a plecat în 2014 în SUA, fiind admisă, cu bursă, la prestigioasa New York Film Academy, care e cea mai importantă şcoală de practică în producţia de film din lume.

Atrasă de acest domeniu, fiica lui Gică Hagi debutase în această branşă din ţară, fiind prezentă pe marile ecrane în pelicula „Bucureşti, te iubesc!“, la Festivalul „Anonimul“ 2014. De asemenea, a jucat şi la Teatrul de Comedie din Bucureşti, într-un spectacol.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...