Klaus Iohannis a discutat cu cancelarul german Olaf Scholz despre aderarea României la Schengen

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri la Bruxelles cu cancelarul german Olaf Scholz. Cei doi șefi de stat au discutat despre cooperarea bilaterală în energie, economie, dar și despre intrarea României în Schengen.

Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri la Bruxelles cu cancelarul german Olaf Scholz, în marja discuțiilor de la Consiliul European, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Cei doi oficiali au discutat despre cooperarea bilaterală în energie, economie, dar și despre intrarea României în Schengen.

Iohannis și Scholz au mai vorbit despre coordonarea privind situația de securitate din regiune, după invazia rusă în Ucraina, dar și despre ajutorul pentru refugiații de război din Ucraina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...