Klaus Iohannis: A fost o victorie majoră a dreptei în România. S-a conturat o nouă realitate politică

Președintele Klaus Iohannis susține, luni, o declarație de presă, după rezultatul alegerilor locale de anul acesta.

Klaus Iohannis: Au avut loc alegerile locale în condiții cu totul speciale. Vreau să subliniez de la bun început că ceea ce am văzut pe tot parcursul zilei de duminică în majoritatea covârșitoare a secțiilor de vot a reprezentat o mobilizare exemplară.

Felicit autoritățile implicate și pe toți membrii birourilor electorale care au făcut posibil ca alegătorii să își exprime opțiunile în condiții de maximă siguranță

Procesul de vot s-a desfășurat fără probleme majore și avem, iată, un nou exemplu că atunci când autoritățile acționează cu răspundere, rezultatele se văd.

Le mulțumesc în mod special tuturor cetățenilor care au mers ieri la urne. Contribuția voastră face ca România să fie o democrație vie și puternică.

Am avut o prezență bună la vot, cu atât mai mult cu cât ne aflăm într-o criză sanitară. Implicarea fiecăruia dintre noi în momentele de decizie majoră privind viitorul nostru este cea care va transforma Români în țara pe care ne-o dorim.

În urma scrutinului pentru locale, victoria aparține în primul rând democrației românești. Totodată, a fost și o victorie majoră a dreptei din România. S-a conturat astfel o nouă realitate politică. Cea în care PNL și USR devin forțele schimbării în bine, iar PSD trece în opoziție, cu unul dintre cele mai slabe rezultate.

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...