Klaus Iohannis a semnat un decret de recunoaștere a doi ambasadori

Președintele României a semnat luni, un decret de recunoaștere a doi ambasadori.

Klaus Iohannis, a semnat următoarele decrete:
  • Decret privind acreditarea doamnei Genţiana Şerbu în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Kenya, precum şi în calitate de reprezentant al României pe lângă UNON, UNEP şi UN-HABITAT, cu reședința la Nairobi;
  • Decret privind acreditarea domnului George Cristian Maior, ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Haşemit al Iordaniei şi în calitate de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Yemen, cu reședința la Amman.

George Cristian Maior a fost recunoscut de Președintele României drept Ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Regatul Hașemit al Iordaniei prin decretul prezidențial din 14 mai 2021, începând oficial mandatul cu prezentarea unei scrisori de recunoaștere pentru Majestatea Sa Abdullah II, la 1 septembrie 2021.

Anterior, George Cristian Maior a fost Ambasador al României în Statele Unite ale Americii, mandatul 2015-2021. În această poziție, el este invitat în mod regulat să predea la universități prestigioase, organizații și grupuri de reflecție precum Harvard Kennedy School of Government, George Washington University, American University.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole