Klaus Iohannis, voluntar! Șeful statului merge să strângă gunoaie de pe râul Argeș

Președintele Klaus Iohannis va participa miercuri, de la ora 12:00, la campania „Let’s Do It, Romania!”.

„Am venit astăzi ca să adunăm gunoaie aruncate de concetățeni de-ai noștri care nu au înțeles încă că natura nu este groapă de gunoi. Pe drumul încoace probabil ați observat, gunoaie, moloz. Cred că este momentul să spunem că trebuie să acceptăm cu toții că marginea drumului nu este groapă de gunoi. Albia râului nu este groapă de gunoi. Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător. Dacă cineva crede că dacă locuiește în oraș nu are nici o legătură cu mediul pot să-l contrazic direct. Nu există viață sănătoasă fără un mediu sănătos. Trebuie să ne implicăm. Nu este suficient să ne enervăm dacă vedem o grămadă de gunoaie lăsată de cineva care atât a înțeles. Trebuie să facem ceva. Acest să facem ceva poate să aibă forma acțiunii de astăzi. Astăzi vom aduna gunoaie de malul Argeșului”, a declarat Klaus Iohannis.  

Campania este reprezentată de o acțiune de strângere a gunoaielor de pe râul Argeș, informează Administrația Prezidențială.

Activitatea la care participă șeful statului va avea loc în apropierea localității Dărăști, județul Ilfov. 

Let’s Do It, Romania!” este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.900.000 de voluntari implicaţi în 10 ani de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...