Klaus Iohannis, prezent la consultări găzduite de preşedintele SUA, Joe Biden, cu lideri UE şi NATO

Preşedintele Klaus Iohannis participă, marţi, la consultări găzduite de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph R. Biden, cu lideri internaţionali din Uniunea Europeană şi NATO, pe tema securităţii regionale, respectiv situaţia din Ucraina.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, întâlnirea, care va avea loc în sistem de videoconferinţă, are loc la ora 16.45.

Şeful statului va participa, astfel, la consultări găzduite de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joseph R. Biden, cu lideri internaţionali, ai instituţiilor Uniunii Europene şi NATO pe tema securităţii regionale

 

1 COMENTARIU

  1. Al 40-lea ofițer superior al Rusiei ar fi fost ucis în Ucraina.

    Armata rusă și-a pierdut cel de-al 40-lea ofițer superior de când a început invazia Ucrainei în urmă cu mai puțin de două luni.

    Partea ucraineană a început să raporteze joi că locotenentul colel rus Denis Mezhuev a fost ucis în luptele din estul Ucrainei. Rob Lee, coleg al Institutului de Cercetare a Politicii Externe (FPRI) și analist frecvent al conflictului din Ucraina, a scris pe Twitter: „Oficialii ucraineni susțin că locotenent-colonelul Denis Mezhuev, comandantul Regimentului 1 de pușcă motorizată din Rusia (Divizia 2 gărzi Tamanskaya de pușcă motorizată) , a fost ucis în Ucraina.”

    În timp ce armata rusă nu a furnizat nicio confirmare oficială a morții raportate a lui Mezhuev, Andrey Kovalev – un fost politician și poet cu legături cu președintele rus Vladimir Putin – a distribuit miercuri o postare pe rețelele de socializare în care deplânge moartea lui Mezhuev.

    Kovalev a spus că Mezhuev „a murit de o moarte eroică” și pentru acțiunile sale, este „demn de titlul de Erou al Rusiei”, adăugând „memorie eternă pentru erou”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...