Ksenia Șoigu a dispărut de pe Instagram

Ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, are două fiice: Iulia (44 de ani) și Ksenia (31 de ani). Ksenia Șoigu este cunoscută publicului larg după postările sale pe Instagram. Fiica ministrului rus a fost urmărită de 120.000 de utilizatori.

Tânăra a fost preocupată de pagina sa de pe Instagram și posta acolo fotografii cu fiica ei mică. Ultima postare fiind dedicată sărbătoririi a primelor șase luni ale nepoatei lui Serghei Șoigu.

În Rusia, din 14 martie 2022, Roskomnadzor, la solicitarea Procuraturii Generale, a restricționat accesul la rețeaua de socializare, Instagram. Mulți bloggeri și celebrități au continuat să o folosească cu ajutorul programului vpn. Fiica lui Serghei Shoigu a decis să șteargă pur și simplu contul și s-a „mutat” pe Telegram.

Nu se știe dacă acesta decizie a venit în urma interzicerii rețelei de socializare pe teritoriul Federației Ruse.  Se pare că internauții au bombardat-o  cu mesaje acide, legate de activitatea celebrului său tată, mai ales în contextul conflictului din Ucraina.

Cine este Ksenia Șoigu

Ksenia Șoigu s-a născut pe 10 ianuarie 1991, la Moscova. Fiica ministrului rus este președinte al Federației Ruse de Triatlon,  șefa proiectului „Liga Eroilor”, organizator al proiectului „Cursa Eroilor” și  ideolog al clusterului militar-istoric „Insula Forturilor”.

Rușii pot folosi produsele Meta (activitatea organizației, precum și Facebook, și Instagram sunt interzise pe teritoriul Federației Ruse) dacă nu desfășoară „activități extremiste”, conform deciziei luate de Judecătoria Tverskoi din Moscova, care a interzis activitatea organizațiilor în Rusia, relatează agenția rusă de presă TASS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...