L-a împușcat în cap pentru că i-a atras atenția să respecte distanța regulamentară

Un tânăr de 19 ani s-a răzbunat pe un bărbat care l-a atenționat să respecte măsura de distanțare fizică, în contextul pandemic.

El a tras mai multe focuri de armă către bărbat, deranjat de reproș.

În 5 septembrie, un bărbat a sesizat Poliția din Constanța, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un magazin, a avut un conflict verbal cu o persoană, pe baza reproșurilor legate de distanțarea fizică. După ce au cumpărat ce doreau, bărbatul și femeia care-l însoțea au plecat din magazin, însă, pe drum, s-au întâlnit cu tânărul de 19 ani, având iar un schimb de replici. Văzându-i pe cei doi că-și continuă deplasarea, băiatul de 19 ani, ”a tras focuri de arme cu un pistol” spre bărbatul care i-a atras atenția să păstreze distanța în magazin, ”provocându-i o plagă împușcată la cap”, arată comunicatul Parchetului.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că în 13 septembrie, procurorul de caz din cadrul parchetului a formulat propunerea de arestare preventivă pentru tânărul de 19 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe, dar și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Propunerea a fost admisă de Judecătoria Constanța, mandatul fiind depus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța. Tânărul va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...