La București: Expoziția comestibilă care reproduce cea mai mare construcție de turtă dulce din lume!

La Promenada Mall din București are loc o expoziție în premieră: Orășelul de turtă dulce – un tărâm de poveste în miniatură, comestibil, creat de maeștri cofetari și brutari profesioniști.

Expoziția poate fi descoperită până pe 30 decembrie, între orele 10:00 și 21:00, la nivelul 1 al centrului comercial. Tărâmul de poveste a fost dezvoltat în parteneriat cu Asociația ESCU și ilustrează arhitectura unui orașel imaginat în decor festiv, de iarnă. Orășelul poate fi admirat gratuit, cu respectarea recomandărilor sanitare ale autorităților.

Zeci de clădiri fantastice de turtă dulce de diferite dimensiuni, trenulețe și mașini

Inspirată de cele mai dulci visuri ale copiilor, de basmele Fraților Grimm, dar și de cea mai mare construcție de turtă dulce din lume din Bergen, Norvegia, expoziția ridică faimosul desert cu miros de ghimbir la rang de artă și reproduce cu măiestrie un întreg orășel în peisaj de iarnă. Orașul în miniatură, creat în întregime din turtă dulce și materiale sustenabile precum cartonul, este așezat într-un peisaj înzăpezit spectaculos, decorat cu copaci împodobiți, sistem de iluminat dedicat și diverse personaje și forme geometrice.

Zeci de clădiri fantastice de turtă dulce de diferite dimensiuni, trenulețe și mașini, bastoane de acadele, bomboane colorate, butaforii apetisante, străzi și drumuri, părculețe de distracții și multe alte elemente formează orășelul de poveste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul...

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat,...