La Circul Metropolitan din Capitală a fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID

A fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID de la Circul Metropolitan din Capitală. Centrul funcţionează zilnic între orele 08.00 – 20.00.

Pe 29 ianuarie, consilierii municipali au adoptat un proiect în baza căruia o parte din Circul Metropolitan Bucureşti va fi pusă la dispoziţia Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), în vederea amenajării a două centre cu 14 puncte de vaccinare.

A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan, spaţiu pus la dispoziţie de Primăria Capitalei, cu votul Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Începând de astăzi, 15 februarie, în acest centru funcţionează 7 puncte de vaccinare. Sunt amenajate atât spaţii pentru trierea şi primirea pacienţilor, cât şi pentru cei care au fost imunizaţi şi vor aştepta 15 minute, pentru monitorizarea eventualelor efecte adverse”, a informat Primaria Capitalei într-o postare pe Facebook.

Ca şi în cazul celorlalte puncte de vaccinare, programarea se poate face online pe platforma de programare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare, prin telefon la numărul unic la nivel naţional – 021.414.44.25 sau prin intermediul medicului de familie, datele fiind colectate într-o platformă unică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...