La Curtea de Argeș au dispărut sute de buletine de vot. Poliția face cercetări

La Curtea de Argeș și într-o comună din județ au dispărut câte 400 de buletine de vot, relatează ziarele locale.

Conform jurnaliștilor, la primăria Curtea de Argeş lipsesc circa 400 de buletine de vot din pachetele care au plecat de la Instituţia Prefectului, iar polițiștii fac acum verificări la Biroul Electoral de Circumscripţiei.

Poliţiştii argeşeni efectuează cercetări pentru împiedicarea exercitării drepturilor electorale, în urma unui incident produs într-un cabinet medical din comuna Bârla. Imaginile cu incidentul din cabinetul medicului de familie, care a avut loc sâmbătă seara, au fost făcute publice pe o reţea de socializare. Potrivit primelor concluzii ale verificărilor, mai multe persoane au pătruns în cabinetul medicului de familie şi şi-au însuşit adeverinţe medicale ce urmau să fie depuse la Biroul Electoral, pentru exercitarea dreptului de vot.

„Se efectuează cercetări pentru loviri şi alte violenţe şi împiedicarea exercitării drepturilor electorale. La finalizarea cercetărilor, cauza va fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti”, a precizat, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, subcomisar Mădălina Epure. Conform sursei citate, se efectuează verificări şi în cazul a două sesizări privind lipsa unor buletine de vot, constatată în momentul primirii lor la birourile electorale de circumscripţie. În aceste cazuri a fost notificat Biroul Electoral Judeţean.

1 COMENTARIU

 1. LIBER la FURaT Domnilor și Doamnelor?
  Asta se întâmpla in zonele sărace ale României !
  Oamenii sunt mai înguști la minte și nepăsători.
  ( Cu zece lei pentru pâine, o sticla de votca, si un pachet de biscuiți l-ai cumpărat pe omul sărac, flamand și fără minte .)
  Noua Tehnologie unde este domnilor ? Agenții de paza, camerele supraveghere cu infraroșu ! Lipsesc toate cu interes și nepăsare . De ce ?
  Întrebarea este : De ce atâtea haos acolo unde PSD domina ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...