La Regină: Cum s-a văzut „din ceruri” marea de oameni (FOTO)

Imagini impresionante de la funeraliile reginei Elisabeta a II-a au fost publicate de Maxar Technologies. Sute de mii de oameni au ieșit pe străzile din Londra pentru a-i aduce un ultim omagiu cele care le-a fost Regină în ultimii 70 de ani.

Imagini din satelit arată mulțimile adunate în fața Palatului Buckingham și în Hyde Park pentru a asista la ceremonia funerară care a început la Westminster Abbey și s-a încheiat la Castelul Windsor.

Adio de la Regină

O lume întreagă și-a luat luni adio de la Regina Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh din istoria Marii Britanii.

Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată alături de regretatul său soț, Prințul Philip, în Capela Memorială Regele George al VI-lea de la Castelul Windsor, a anunțat familia regală britanică pe site-ul său oficial.

„Regina a fost înhumată alături de Ducele de Edinburgh, la Capela Memorială Regele George al VI-lea”, se arată în declarația familiei regale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...