La SJU Brașov a fost necesară redeschiderea secției modulare Covid

Secția modulară  Covid din curtea Spitalului Județean de Urgență (SJU) Brașov a fost redeschisă din cauza creșterii numărului persoanelor diagnosticate cu această infecție.

Dr. Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al SJU Brașov, a precizat că în secția modulară sunt internați șapte pacienți, dintre care trei sunt ventilați mecanic (intubați), iar celorlați patru li se administrează oxigen.  

Potrivit raportării Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov, luni, la nivelul judeţului, se înregistrau 863 de cazuri, dintre care peste jumătate în municipiul reşedinţă – 473.

Managerul SJU Brașov, dr. Emil Mailat, a precizat că pacienții care se prezintă cu simptome de Covid și au nevoie de internare sunt spitalizați la SJU sau sunt transferați la Spitalul de Boli Infecțioase sau alte spitale din zonă.

1 COMENTARIU

  1. E foarte interesant că înainte de 2020 simptomele de covid se numeau simptome respiratorii, și care mergeau de la simpla răceală pînă la pneumonie , cu sau fără insuficiență respiratorie . Dar atunci nimeni nu ne ținea la curent cu statistici epidemiologice zilnice, și nici nu ne interzicea să existăm . Și nici nu ne batjocorea , mascindu- ne pe noi si pe copiii noștri, si furindu- ne demnitatea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole