La Universitatea din Galați, Conferință Internațională cu tema „Deontologia Jurnalistică în era digitalizării”

La Universitatea Dunărea de Jos din Galați are loc pe 7 și 8 octombrie cea de 15-a ediție a Conferinţei Internaţionale „Presa şi cultura în spaţiul european”, tema dezbătută în acest an fiind „Deontologia Jurnalistică, în era digitalizării”.

Conferința se adresează cadrelor didactice din învățământul universitar și preuniversitar, masteranzilor și doctoranzilor, cercetătorilor științifici, bibliotecarilor, arhiviștilor, jurnaliștilor, tuturor celor interesați de această temă.
La conferință vor participa peste 50 de cadre didactice din învăţământul universitar, cercetători ştiinţifici şi jurnalişti din România, Republica Moldova, Serbia şi Ungaria.

În deschiderea manifestării vor conferenţia reprezentanţi ai Consiliului Naţional al Audiovizualului, ai Universităţii de Stat din Republica Moldova și ai Agenţiei Naţionale de Presă Agerpres.

Conferința este organizată de Departamentului de Literatură, Lingvistică şi Jurnalism din cadrul Facultăţii de Litere a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, Asociaţia Română de Istoria Presei, în colaborare cu Institutul pentru Istoria Românilor din Voivodina (Serbia), Facultatea de Psihologie a Universităţii din Novi Sad (Serbia), Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării din cadrul Universităţii de Stat din Republica Moldova, „Foia Românească” – Revista românilor din Ungaria, Arhiepiscopia Dunării de Jos, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia” din Galaţi, Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” din Galaţi şi Muzeul Brăilei „Carol I”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole