Lady Gaga: „Acest cântec este o scrisoare de dragoste către lume” (VIDEO)

Lady Gaga a lansat prima sa piesă din anul 2022, melodia „Hold May Hand”, compusă special pentru coloana sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”.

Pelicula cu Tom Cruise în rol central vine la 36 de ani de la primul „Top Gun” şi se bucura de o coloană sonoră semnată Hans Zimmer. „Top Gun: Maverick” va avea premiera în România pe 27 mai şi îi include în distribuţie pe Jon Hamm, Miles Teller, Val Kilmer, Tom Cruise. Lady Gaga a compus piesa „Hold My Hand” pentru coloana sonoră a acestei pelicule blockbuster, potrivit B1 TV.

Ultima dată când artista a compus pentru un film a fost în anul 2018,m  când a luat Oscarul pentru melodia „Shallow” de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”. A primit şi un Glob de Aur, 4 premii Grammy, un premiu BAFTA şi un premiu Critic’s Choice.

Un lung tweet

Când am scris aceast cântec pentru Top Gun: Maverick, nici nu am realizat multiplele nivelurile pe care le adresează, de la sufletul filmului, psihicul meu până la natura lumii în care trăim. Lucrez la el de ani de zile, perfecționându-l, încercând să-l fac al nostru. Am vrut ca această melodie să exprime modul în care împărtășim nevoia noastră profundă de a fi înțeleși și de a încerca să înțelegem – dorința de a fi aproape atunci când ne simțim atât de departe și capacitatea de a sărbători eroii vieții.

Le sunt foarte recunoscătoare lui Tom Cruise, Hans Zimmer şi Joe Kosinski pentru această oportunitate. A fost o experienţă frumoasă să lucrez cu ei. Eu, BloodPop, Ben Rice şi toţi cei care au lucrat la melodie alături de noi suntem încântaţi să o împărtăşim cu voi. Acest cântec este o scrisoare de dragoste către lume în timpul și după o perioadă foarte grea. Mi-am dorit de mult timp să o ascultați și sunt foarte încântată să v-o dăruiesc”, a explicat Lady Gaga într-un lung tweet.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...