Lady Gaga uimește din nou (VIDEO)

Un look mai puțin obișnuit pentru excentrica Lady Gaga. Autoarea hitului „Born This Way” a fost invitată la Jiimmy Kimmel Live, în Hollywood, California, unde a impresionat cu ținuta ei elegantă.

Gaga a optat pentru a rochie mini neagră, cu mâneci cu volane transparente, de la Christian Siriano, la care a asortat o pereche de pantofi stiletto. Actrița și cântăreața în vârstă de 35 de ani a pozat pentru fotografi la finalul talkshow-ului și a oferit câteva imagini unice.

Dacă în urmă cu doar câțiva ani alegea să meargă la un eveniment îmbrăcată într-o rochie confecționată din carne, în urmă cu doar câteva luni Gaga a surprins cu o altă ținută ieșită din tipare. 

Recent, Lady Gaga a făcut o dezvăluire inedită despre cel mai nou film în care a jucat, „House of Gucci”. Vedeta americană a povestit că ea și Salma Hayek au fost protagonistele unei scene intime, care a fost tăiată la montaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...