Lagardère Travel Retail deschide o cafenea So!Coffee în aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca

La începutul lunii martie, Lagardère Travel Retail a deschis o nouă cafenea So!Coffee în Aeroportul Internațional Avram Iancu – Cluj, terminalul plecări internaționale. Cu o suprafață de 85 mp, acesta este cel mai mare coffee-shop în stil american operat de companie în aeroporturile din România. Investiția se ridică la peste 100.000 de euro și este prima deschidere a grupului pe plan local, pe zona de food service, în 2021.

Cafeneaua beneficiază de o zonă de servit masa, la care se adaugă oferta produselor 1 Minute.

Odată cu această deschidere, Lagardère Travel Retail va fi prezent în zona airside a Aeroportului Internațional Avram Iancu cu brandurile sale reprezentative pe zona de travel retail (Relay), dar și cu oferta de food service, reprezentată de So!Coffee.

„Călătoriile au fost și vor redeveni o parte importantă din viața noastră – fie că vorbim de excursii, de vacanțe sau de călătorii în interes de afaceri. Odată cu deschiderea So!Coffee, Lagardère Travel Retail își consolidează parteneriatul cu Aeroportul Internațional Avram Iancu, acoperind întreaga gamă de nevoi de retail și alimentație publică ale pasagerilor ce călătoresc către destinații internaționale din al doilea aeroport al ţării. Astfel, ne continuăm implicarea în mediile de călătorie chiar și în această perioadă plină de provocări pentru industrie, ca o confirmare a angajamentului Lagardère Travel Retail față de clienți și față de partenerii noștri”, a declarat Cristian Costache, Head of Real Estate Lagardère Travel Retail (România).

Lagardère Travel Retail operează peste 4.850 de magazine pe liniile de business Travel Essentials, Duty Free & Fashion și Foodservice în aeroporturi, gări și alte platforme situate în 39 de țări și teritorii, Lagardère Travel Retail a generat vânzări de 2,3 miliarde de euro în 2020 (gestionate 100%). În România, compania este prezentă de peste 20 de ani și operează o rețea de peste 280 de magazine dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole