Lajos Kristof, fondatorul Amias Small School, a primit premiul „Outstanding Leadership Award”

Lajos Kristof, fondator ul Amias Small School, a primit premiul „Outstanding Leadership Award”, la conferința internațională The Education 2.0 Conference Dubai 2022. Aceste premii recunosc mai mult decât succesul. Recunosc calea spre succes, lupta pentru schimbare, pentru evoluție, strădaniile de a-i ajuta pe ceilalți să evolueze, de a împinge societatea un pas în față.

Lajos Kristof a primit acest premiu pentru cei 15 ani de sprijin, zi de zi, oferit copiilor marginalizați de societate: copii din centrele de plasament (el însuși este un copil provenit din acest sistem), copii din familii defavorizate sau copii respinși de școala clasică pentru că sunt „prea dificili”, prea greu de integrat.

Fondatorul Amias Small School crede cu tărie că nu există copiii care să nu poată fi integrați. Trebuie doar găsite căile potrivite. Trebuie să-i oferi copilului iubire, răbdare, timp. Și metode pedagogice diferite. Participanții la The Education 2.0 Conference Dubai 2022 au confirmat că aceasta este abordarea corectă, abordarea viitorului. Nu este ușor și necesita resurse. Mai ales resurse umane, pentru că educația este despre oameni. De asemenea, resursele digitale sunt importante, pentru a le deschide acestor copii calea către viitor.

La acest eveniment au fost prezenți membri din industria educației din aproape 350 de țări, care au vorbit despre ideile lor, despre provocări și soluții. Cei premiați au fost selectați de o comisie internațională, după ce au trecut prin mai multe filtre de validare.

În prezent, Lajos Kristof este directorul și fondatorul Amias Small School, o comunitate educațională dedicată copiilor cu dublă exceptionalitate, copiilor cu abilități peste medie și celor cu deficiențe de atenție sau învățare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...