Lansarea jocului „God of War: Ragnarök”, amânată. Când se va produce totuși lansarea

Publicat: 11 iun. 2021, 21:00, de Eliza Popa, în TEHNOLOGIE , ? cititori
Lansarea jocului „God of War: Ragnarök”, amânată. Când se va produce totuși lansarea

God of War: Ragnarök a fost amânat până în 2022, a dezvăluit șeful PlayStation Studios, Hermen Hulst. Inițial, jocul era programat să fie lansat anul acesta. Totuși, există și vești bune. Jocul va fi disponibil și pe PS 4, pe lângă PlayStation 5.

În plus, Hulst a mai dezvăluit că și Horizon Forbidden West și Gran Turismo 7 vor fi disponibile și pe PS4 și PS5, potrivit b1.ro.

Întârzierea pare să fie cauzată atât de pandemia COVID-19, cât și de grija asupra bunăstării dezvoltatorilor. Mai precis, studioul va continua să se focuseze pe câteva elemente cheie ale dezvoltării jocului și speră ca întârzierea să ajute echipa să evite burnout-ul și orele suplimentare excesive.

Pandemia nu este neapărat sfârșită

În al doilea rând, studioul este pe deplin conștient de faptul că pandemia nu este neapărat sfârșită pentru toată lumea. În timp ce mulți adulți sunt vaccinați, copiii și alte persoane care sunt vulnerabile din punct de vedere medical, nu au același beneficiu. Având în vedere acest lucru, studioul punctează că siguranța este o preocupare.