Lapte cu râme, într-un supermarket cunoscut. Românii cumpără des acest sortiment

Un client al unui supermarket popular în România a cumpărat lapte în care a găsit râme. Omul a mers direct la Protecția Consumatorului, însă a postat și un video sugestiv pe rețelele de socializare pentru a-i pune în alertă pe ceilalți clienți.

Un bărbat din Satu-Mare susține că a cumpărat o cutie de lapte dintr-un supermarket din municipiu, iar după ce l-a deschis a observat o ”râmă” în interior.

Clientul a mers direct la Protecția Consumatorului. El a mai precizat că acolo nu au fost luate probe pentru analize, comisarii cerând doar detalii privind data și locul achiziționării produsului, conform newsweek.ro

Lapte cu râme cumpărat dintr-un supermarket. Clientul a mers la Protecția Consumatorului

Clientul a spus că după ce a deschis cutia cu lapte a descoperit puncte negre sub capac și o râmă în interior. A mers la Protecția Consumatorului pentru a se plânge de produs, însă a plecat nemulțumit de acolo. 

A decis să posteze un mesaj pe Internet.

”Prin această postare aș dori să trag un semnal de alarmă cu privire la calitatea laptelui de consum 3.5% de la Lidl marca Pilos lot: L5119 BBD:23.05.2023 pe care l-am achiziționat în data de 14 mai 2023 și l-am desfăcut în 17 mai, când am băut din el, după care prietena mea a observat prezența unei râme în flacon și unor „puncte” negre sub capac.

Am depus reclamație la Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare (probe pentru analize nu s-au preluat, doar ne-au cerut detalii)”, a spus sătmăreanul, potrivit presasm.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...