Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta se pregătea să revină în activitate după o pauză de 3 ani

Larisa Iordache a anunţat, miercuri, că a fost testată pozitiv la COVID-19. Sportiva în vârstă de 24 a intrat în izolare pentru două săptămâni, iar starea ei de sănătate este bună.

Larisa Iordache și-a anunțat revenirea în gimnastică după o absență de trei ani, perioadă în care a suferit trei operații. La Mondialele de gimnastică din 2017 a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng.

„Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană … pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după trei ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum… după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medical”, a postat Larisa Iordache, pe contul de Facebook.Gimnasta este optimistă în ceea ce privește revenirea sa în competiții. Larisa Iordache ar trebui să participle la Campionatele Naționale de Gimnastică de la Ploiești, programate în perioada 17-19 noiembrie.

„Îmi pare foarte rău pentru această veste… ajunsesem în formă, gata de a arăta tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viaţa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se dea peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte! Ceea ce vă doresc tuturor! PS… Sper să ne vedem la Naţionale!”, a mai scris gimnasta de 24 de ani.

Larisa Iordache este medaliată olimpic, mondial și European și are ca obiectiv participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2021.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole