Larisa Iordache s-a retras din gimnastică: „Azi închei acest capitol frumos din viaţa mea”

Gimnasta Larisa Iordache (25 de ani) şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă, vineri. Aceasta a postat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că este împăcată şi mulţumită cu alegerea făcută şi că din 2022 va începe un nou capitol.

“Cazi , dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegere de a fi cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică.

Azi inchei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegrea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită. Am pus cipici de o parte, Costumul în dulap si tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea. Aş vrea să spun multe însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singură postare.

Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive. Şi vreau să mulţumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica! Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toată lumea”, este mesajul sportivei.

După anunţul făcut de Iordache. Federaţia Română de Gimnastică a scris, tot pe Facebook: “Ai fost o gimnastă exemplu, eşti un OM deosebit! Multumim, Larisa pentru tot ce ai făcut pentru gimnastică!”

Larisa Iordache a câștigat, de-a lungul timpului, 24 de medalii la competiţiile internaţionale printre care se numără şi bronzul obţinut la Jocurile Olimpice de la Londra, în 2012. Larisa Iordache a câştigat de şapte ori aurul european şi de două ori argintul mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...