Laszlo Balint a explicat rețeta succesului în derby-ul cu FC U Craiova 1948: “Degeaba jucam bine dacă reuzltatul nu era cel dorit”

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Laszlo Balint, a declarat după victoria cu FC U Craiova 1948 că a urmărit jocul la rezultat, nu spectacolul.

Vreau să-i felicit pe băieți pentru că au făcut un efort admirabil. Știam că va trebui să suferim, să absorbim momentele de presiune ale adversarului. Am fost un grup unit și asta mi-a plăcut. Au fost momente și momente și eu cred că e normal asta într-o perioadă în care aceste meciurile vin unul după altul.

Mă bucură reacția de după golul lor, în care imediat am avut o șansă uriașă de a marca. Posesia nu câștigă jocurile. Suntem într-o perioadă în care v-am spus, aveam nevoie de rezultat. Știam că o să avem spații, că o să putem să accelerăm când ei se vor deschide. 

Astfel de meciuri nu se câștigă lejer, la pas, trebuie să suferi. Am avut meciuri în care am dominat și am pierdut, iar astăzi am vrut să ne securizăm rezultatul. Degeaba jucam bine dacă reuzltatul nu era cel dorit și la final pierdeam iarăși din încredere.

E normal să existe probleme, așa e și situația lui Andrei Ivan. Nu am putut să rotesc jucătorii cum am dorit în startul sezonului, e adevărat. În acest moment sunt mulțumit de lot, dar știu că se lucrează la acest aspect. Eu și colegii mei lucrăm și încercăm să recuperăm fizic f, atât fizic, cât și mental. 

Baiaram apare, are ocazii, e clar că îi lipsește golul. E un copil care are calitate, care are parametrii fizici foarte buni și care muncește foarte mult, sunt convins că vor veni și reușitele în curând. Cred foarte mult că putem întoarce rezultatul cu Zorya, am încredere în jucători. Așteptăm meciul de joi cu optimism“, a spus Laszlo Balint.

CS Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...