Laszlo Borbely, zburat, în sfârșit, după 7 ani, din bordul administrativ de la Radiocomunicații SA

Publicat: 25 iun. 2024, 14:55, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Laszlo Borbely, zburat, în sfârșit, după 7 ani, din bordul administrativ de la Radiocomunicații SA

Controversatul fost ministru al Mediului, Laszlo Borbely, a ajuns în 2017, ca urmare a trocului politic, într-o funcție de tăiat frunză la câini la Palatul Victoriei, dar a primit și o sinecură politică la una dintre societățile strategice ale României.

 

Fostul ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Laszlo Borbely, a aterizat la Palatul Victoria în cabinetul Grindeanu pe funcția de șef al Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă. Practic, acesta a fost și este „săgeta” UDMR din Palatul Victoria, chiar dacă s-au perindat la butoanele guvernului nu mai puțin de opt premieri. Dar, în același timp, a fost numit și membru în Consiliul de Administrație de la Radiocomunicații SA, deși nu are nicio pregătire în acest domeniu.

Astfel, timp de mai bine de șapte ani, acesta a fost în bordul administrativ ale acestei societăți strategice. Însă, de săptămâna trecută, Laszlo Borbely a fost ejectat din Consiliul de Administrație de la Radiocomunicații SA, ceea ce i-a surprins pe cei din UDMR, dar este menținut în fruntea Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă, deși este pensionar de câțiva ani.