Laurențiu Reghecampf a demisionat de la AI Wasl. Antrenorul are drum liber spre FCSB

Laurențiu Reghecampf (45 de ani) și-a dat demisia de la Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite, formație la care antrena de la începutul anului trecut.

Pe 16 octombrie, AI Wasl a fost învinsă de echipa pregătită de Daniel Isăilă,  Bani Yas cu 1-4 în prima etapă a campionatului din Emiratele Arabe Unite.

Al Wasl a anunțat despărțirea de Reghecampf, pe contul oficial de Twitter.

„Clubul Al Wasl este de acord cu demisia lui Laurențiu Reghecampf și îl desemnează pe tehnicianul Salem Rabi să conducă echipa în antrenamentul următor, până când se va ajunge la un acord și se va semna un contract cu un nou antrenor principal”, se arată pe rețeaua de socializare.

 Dacă va reveni la FCSB, Reghecampf ar putea lucra din nou cu fostul său secund Toni Petrea, dar și preparatorul fizic Thomas Neubert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...