Laurențiu Reghecampf despre Corina Caciuc: O iubesc, sunt foarte fericit. O să avem un băiețel împreună

Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu tânăra Corina Caciuc, dar și despre divorțul de Anamaria Prodan, alături de care este căsătorit și are un un copil.

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a participat în podcastul ”La Măruță”, unde a vorbit direct despre noua sa relație, alături de Corina Caciuc, dar și despre divorțul de impresarul sportiv Anamaria Prodan.

”Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit și ca Anamaria să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru”, a declarat Reghecampf, în podcastul ”La Măruță”. Totodată, Laurențiu Reghecampf, a spus că noua lui iubită nu i-a cerut niciodată să divorțeze.”E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece. Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf regretă că nu a divorțat de Anamaria Prodan după episodul Alexa

”În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (fiul lor de 13 ani, n.r.), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a punctat Laurențiu Reghecampf.

Antrenorul a mai dat detalii din casă, despre cadourile pe care și le făcea cu soția sa. “La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro.

Ea zicea: ‘Sunt banii mamei’. Pe bune? Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria”, a spus Reghecampf conform fanatik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...