Laurenţiu Reghecampf revine pe banca tehnică. Cu ce club a semnat antrenorul român

Laurenţiu Reghecampf a semnat un contract pe doi ani cu gruparea azeră Neftci Baku. Acesta s-a despărţit în urmă cu 10 zile de Universitatea Craiova.

Board-ul PFK Neftci a discutat, în şedinţa de astăzi, numirea antrenorului principal al echipei şi s-a decis ca în această funcţie să fie numit Laurenţiu Reghecampf. S-a semnat un contract pe doi ani cu tehnicianul român”, a anunțat clubul din Azerbaidjan, marţi seară, pe site-ul oficial.

Neftci Baku s-a clasat pe locul doi la finalul ediţiei 2021/2022 a campionatului azer şi va evolua în turul doi preliminar al Conference League, cu echipa cipriotă Aris Limassol, pe 21 și 28 iulie

La Neftci au fost legitimați, de-a lungul timpului, jucătorii români Marian Aliuţă, Leonard Naidin, Adrian Neaga şi Cătălin Ţîră.

Este prima dată când am parte de o asemenea prezentare, în direct la TV. Vă mulțumesc foarte mult, este extraordinar! Prima impresie este foarte plăcută. Am găsit oameni minunați aici. Am găsit un președinte foarte onest.

Este bine că n-a aflat nimeni despre negocieri. Chiar și în țara mea, nu e ușor să ascunzi astfel de lucruri. Neftchi este un club mare și este normal să negocieze cu mai mulți antrenori și să găsească soluția cea mai bună pentru ei. Sunt fericit că eu am fost acea persoană.

Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon.

Este important să văd echipa, să văd nivelul la care suntem în acest moment. Trebuie să fim pregătiți, să fim puternici pentru meciurile europene. Vreau să văd ce poziții trebuie acoperite, trebuie să aducem jucători care să ridice nivelul echipei.

Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună. Voi încerca să găsesc cea mai bună soluție în privința sistemului de joc„, a spus Laurențiu Reghecampf, într-un interviu pentru Neftchi TV.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole