Lavrov afirmă că operațiunea specială de la Azovstal a fost un succes și nu sunt pierderi mari

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, are, după cum afirmă într-un interviu la televiziunea bosniacă sârbă și la Radio și Televiziunea Republicii Srpska, potrivit Tass, motive de bucurie.

Că, zice, operațiunile speciale ale țării sale la uzina Azovstal din Mariupol s-au încheiat „cu succes și cu pierderi minime. La Mariupol, la Azovstal, toate sarcinile au fost rezolvate, și cu pierderi minime. Știți că președintele Vladimir Putin ordonat să nu fie atacat Azovstal. În urma asediului, bătăușii notorii ai batalionului Azov care erau acolo au fost terminați”, a spus el.

Lavrov a mai declarat că armata ucraineană care s-a predat tocmai depune mărturie. „Cred că vor spune o mulțime de lucruri interesante despre modul în care teoria și practica neo-naziste au fost întruchipate în viața de zi cu zi a statului ucrainean”, a spus Lavrov în interviul citat mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...