“Le-a fost dor!”. Jojo, despre prima zi de școală a copiilor săi

Cătălina Grama, cunoscută fanilor drept Jojo, i-a însoțit pe cei doi copii ai săi, la școală, în prima zi. Jojo a vorbit despre acest moment important pe pagina sa de Instagram.

”Ne pregătim ușor, ușor să intrăm pe programul nostru normal. Suntem puțin adormiți pentru că ne-am trezit pe la 6.00 dimineața, dar ne vom obișnui din nou cu ritmul acesta. Prima zi de școală… Emoții mari pentru toți părinții”, scrie Jojo. Ea mai comentează că, desi începutul acestui an școlar e altfel decât s-a așteptat toată lumea, s-a bucurat de încântarea copiilor. “Eu una am sufletul plin de zâmbetul băiețelului meu care se vedea în ochii lui chiar dacă purta masca. Zâmbea din toată inima. Și e fericit că a început școala! Iar Zori e fericită și ea că e mai mare. Așa că… vă dorim un an școlar ușor, fără piedici și plin de zâmbete de copii sănătoși și fericiți!”, a mai scris Jojo pe Instagram.

Vă dorim un an școlar ușor, fără piedici

“Le-a fost dor! Achim e în grupa care va merge la școală în primele două săptămâni și apoi va urma perioada online. Zora a trecut la grupa superioară la grădi. Am îmbrăcat-o și pe ea ca pe o școlăriță adevarată. L-am dus mai întâi pe Achim”, descrie Jojo cum au decurs pregătirile pentru școală. Ea mai subliniază că nu știm cum va fi sau ce va fi, dar știm doar că, într-un fel sau altul, trebuie să mergem mai departe și să ne păstrăm speranța în mai bine. Eu una am sufletul plin de zâmbetul băiețelului meu care se vedea în ochii lui chiar dacă purta masca. Zâmbea din toată inima. Și e fericit că a început școala! Iar Zori e fericită și ea că e mai mare. Așa că… vă dorim un an școlar ușor, fără piedici și plin de zâmbete de copii sănătoși și fericiți!”, a scris Jojo pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole