Legat și târât de o mașină: Tentativă de omor asupra unui procuror rus (VIDEO)

În Urali a avut loc un atentat la viața procurorului adjunct al districtului DalmatovskI, Dmitri Dedulu. Acesta a fost legat cu o frânghie de o mașină și târât pe pământ.

Tentativa de asasinare a avut loc în noaptea de 13 octombrie într-o parcare de lângă o cafenea din satul Graviini. Bărbatul fusese bătut de un alt individ care i-a pus o frânghie în jurul gâtului și a legat-o de o mașină care l-a târât câțiva metri. Motivul conflictului este momentan necunoscut.

Tentativa de asasinare a avut loc în noaptea de 13 octombrie într-o parcare de lângă o cafenea din satul Graviini. Bărbatul fusese bătut de un alt individ care i-a pus o frânghie în jurul gâtului și a legat-o de o mașină care l-a târât câțiva metri. Motivul conflictului este momentan necunoscut. Potrivit presei ruse, filmările arată că, după ce l-a târât pe procuror de-a lungul drumului câțiva metri, bărbatul s-a oprit și a coborât din mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...