Legumicultorii din Colibași, avertizați să nu mai folosească apa de la rețeaua stradală la irigat

Constantin Stoica, primarul din localtatea Colibași din județul Giurgiu, o importantă zonă legumicolă care aprovizionează piața Capitalei, îi atenționează pe săteni că vor fi debranșați de la rețeaua stradală de apă, dacă sunt prinși că o folosesc pentru irigat și nu pentru consumul casnic.

Edilul este îngrijorat că apelarea la astfel de practici în această perioadă în care necesarul de apă pentru întreținerea culturilor este mare, iar seceta se sinte tot mai mult, i-ar putea lăsa pe localnici fără apa curentă.
„!!! IMPORTANT !!! În atenția locuitorilor Comunei Colibași. VĂ RUGĂM SĂ NU MAI ÎNTREBUINȚAȚI APA DE LA REȚEAUA STRADALĂ LA IRIGAT! Sistemul este suprasolicitat și rămânem fără apă curentă la consumul casnic. Cei ce vor fi depistați, vor fi debranșati ! Va mulțumim pentru înțelegere!”, a postat pe Facebook Constantin Stoica, primarul din Colibași.
Legumicultura este o ocuație de bază la Colibași, iar de pe urma ei trăiesc cei peste 2.000 de locuitori, care dețin în jur de 500 ha de solarii.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole